Početna » Aktuelno » U FIRMI “STANČIĆ”: ŠEF NOŽEM ZA KOVERTE PROBUŠIO PLUĆA BIVŠEM RADNIKU

U FIRMI “STANČIĆ”: ŠEF NOŽEM ZA KOVERTE PROBUŠIO PLUĆA BIVŠEM RADNIKU

Bor, 27. januar 2011.

Autor: M.C

Borska policija podnela je krivičnu prjavu protiv N.T., rukovodioca komeracijalne službe privatne firme “Stančić” za koga se sumnja da je na svom radnom mestu , nožem za otvaranje koverti, naneo teške telesne povrede bivšem radniku tog preduzeća Z.M.

Novinari su doznali da je Z.M., pre tri dana, došao u svoju bivšu firmu ”Stančić” gde je zetako bivšeg šefa N.T. i s namerom da raščiste zašto je ostao bez posla. Ubrzo je  započeo  verbalni konflikt, a potom je  izbila tuča. N.T. je u trenutku  sa stola  zgrabio nož za otvaranje koverti i dojučerašnjem radniku s posla probušio levo plućno krilo.Videvši šta je učinio, odmah je pozvao policiju i u detalje objasnio ša se sve dogodilo. Samo zahvaljujući brzoj inetrevnciji lekara borske bolnice Z.M je ostao živ . Oporavak će verovatno duže trajati.

Share

Jedan komentar na U FIRMI “STANČIĆ”: ŠEF NOŽEM ZA KOVERTE PROBUŠIO PLUĆA BIVŠEM RADNIKU

  1. […] This post was mentioned on Twitter by СДП Бор, Siniša Lađević. Siniša Lađević said: rt @BorGRAD U FIRMI “STANČIĆ”: ŠEF NOŽEM ZA KOVERTE PROBUŠIO PLUĆA BIVŠEM RADNIKU [MC Bor] http://bit.ly/dJhSDc […]

Ostavite odgovor