);

U BIBLIOTECI EKO-DRAMA “OPLANETI SE”

Bor, 3. februar

U programu projekta “Oplaneti se! Recikliraj” i “Ekoloških dana Bora” prikazani eko-drama, kviz znanja, spot i džingl, internet sajt…

Autor: M.P.

U Narodnoj biblioteci u Boru, sinoć je, održana prezentacija programa manifestacije „Ekološki dani Bora“ povodom Svetskog dana obrazovanja za održivi razvoj 2012.  Učenici petog razreda OŠ “Dušan Radović” izveli su eko-dramu “Opleneti se”, dok su njihovi vršnjaci iz Krivelja i gradskih škola “Dušan Radović” i “Branko Radičević”, u kviz- takmičenju, pokazali zavidno znanje o reciklaži. Najuspšeniji takmičari dobili su vredne nagrade i priznanja. Medija centar Bor prikazao je TV spot i radio džingl, a Društvo mladih istraživača predstavilo internet sajt projekta “Oplaneti se! Reciliraj”.
Organizator manifestacije “Ekoloških dana Bora”, Društvo mladih istraživača u saradnji sa Kancelarijom za životnu sredinu opštine Bor, Narodnom bibliotekom , školama, nevladinim organizacijama i medijima, u prepunoj sali, upriličilo je lepo veče koje će najviše pamtiti najmlađi učesnici programa.

 

Оставите одговор