Početna » Aktuelno, Hronika » Ubila ga struja prilikom krađe bakra

Ubila ga struja prilikom krađe bakra

Bor, 24. april

Saopštenje PU Bor

Borska policija je 24. aprila 2014.godine, odredila meru zadržavanja do 48 sati, Draganu M. (1986.), Emranu R. (1989.) i Aladinu S. (1989.) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Teška krađa u pokušaju, u noći između 23. i 24. aprila ove godine.

Protiv navedenih lica, kao i Silvestera A. K. (1993.), Ferdija A. (1988.) i NN lica, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Teška krađa u pokušaju, na taj način što su tokom noći 23/24. april, ušli u krug RTB-a Bor, u nameri da ukradu visokonaponski bakarni kabl.

Prilikom pokušaja krađe, Emran A. (1990.) je zadobio povrede opasne po život u vidu strujnog udara i preminuo na licu mesta.

Dragan M., Emran R. i Aladin S. su uz krivičnu prijavu u zakonskom roku, predati Osnovnom javnom tužiocu u Boru.

Policija iz Bora podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, za jedno krivično delo Krađa i šest krivičnih prijava za krivično delo Teška krađa, protiv Branislava S. (1985.) i Miloša M. (1984.) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela u periodu od januara do aprila tekuće godine na području Opštine Bor.

Sumnja se da su navedena lica samostalno i udruženi, u selu Slatina (privatna domaćinstva), na stovarištu SZTR „ Drvozan“, sa repetitora bazne stanice za mobilnu telefoniju „Telekom Srbija, „kao i iz privatne kuće na teritoriji opštine Bor, ukrali veću količinu kabla za instalaciju, akumulatora, više ručnih mašina, kao i druge predmete čime su vlasnicima naneli veću materijalnu štetu.

Share

Ostavite odgovor