RANKIĆ BLOKIRAO TV BOR!

Današnja konferencija za novinare u borskom DS- u bila je posvećena Branislavu Rankiću i njegovim TV nastupima, uglavnom na borskoj Televiziji

MarjanovićSrđan Marjanović, donedavni predsednik opštine Bor i aktuelni čelnik Opštinskog odbora DS-a, na današnjoj konferenciji za novinare,  optužio je TV Bor da ne želi da objavi i njegovo mišljenje o nedavnim istupanjima predsednika opštine Branislava Rankića u emisijama te  TV.
Rankić-Iako sam juče u TV Bor  lično zatražio da na isti način odgovorim Rankiću na njegove neistine, uvrede,  pa i klevete dobio sam negativan odgovor, što potvrđuje konstataciju da je ova medijska kuća blokirana od strane aktuelne vlasti. Pokušaću još jedanput da dobijem emisiju i ukoliko se to ne desi tužiću ih sudu shodno Zakonu o informisanju. Jer, glavni krivac za loše grejanje u gradu je upravo  Rankić, a ne bivše opštinsko rukovodstvo. I neke izjave Predraga Balaševića ne služe na čast i zato se mnogi članovi njegove stranke obraćaju nama u DS-u iznenađeni ponašanjem svojih lidera- naglasio je Marjanović dodajući  da su Rankićeve priče o lošim ugovorima u vreme bivše vlasti netačne i da ih je lako demantovati. U to vreme dug opštine iznosio je  120, a danas je preko 200 miliona dinara.
Marjanović je podsetio da danas na skladištu nema ni sto grama uglja, a da je nekada, pre godinu-dve, grejanje bilo korektno. Sada se iz dana u dan narod zamajava nekakvim novim tenderima i kvarovima u Toplani, a već mesec dana je prošlo da se niko nije propisno ogrejao. U međuvremenu stižu  uvećani računi za struju koju mnogi neće moći da plate.
-Netačno je da izbegavam primopredaju. Tek juče,  posle 20. juna otkako je Rankić na čelu opštine, dobio sam poziv da predložim jednog člana za komisiju za primopredaju. Taj prosec trajaće još mesec dana i ko je onda kriv. Prinuđen sam da organizujem konferencije za novinare i  jedino tako odgovorim na laži i nesitine plasirane u Rankićevim sve češćim TV nastupima- završio je Marjanović.    

 

Share

Ostavite odgovor