Izborna Skupština Udruženja „Crni vrh 45“

crni vrh 45Izborna sednica Skupštine Udruženja  „Crni vrh 45“ će se održati 02.12.2009. sa početkom u 18 časova u Narodnoj biblioteci Bor, u Domu kulture.

Udruženje „Crni vrh 45“ je dobovoljno, nevladino, neprofitabilno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti radnog angažovanja mladih i odraslih na projektima od značaja za Opštinu, zaštite životne sredine, sticanja i povećanja ekološke odgovornosti kod svog članstva i šire, usmeravanje omladine na sticanje i poštovanje radnih obaveza i rezultata rada.

Udruženje je nastalo iz potrebe i zahteva brojnih građana različite starosne dobi koji su učestvovali na omladinskim radnim akcijama i radno-istraživačkim akcijama u bivšoj SFRJ, kao nestranačko i nevladino Udruženje, da okuplja i usmerava sve ljude dobre volje na očuvanju i zaštiti tradicionalnih dobrovoljnih graditeljskih vrednosti omladine i odraslih u dužem vremenskom periodu i prezentaciji proverenih, dokazanih i utemeljenih vaspitnih, obrazovnih, ekoloških, sportskih, građevinsko-urbanističkih, istorijskih, književnih, etičkih, duhovnih i nacionalnih vrednosti u Opštini Bor i šire.

Za sve informacije, posetite web stranicu udruženja www.crnivrh45.org.rs ili pozovite na mobilni telefon 064/680-2775. (Živorad Mitić)

Share

Ostavite odgovor