ZBRISAĆEMO BAJATOVIĆA, DAČIĆA, OBRADOVIĆA…

VREMEPLOV : Branislav Ivković, predsednik SNP obrušio se na bivše partijske kolege iz SPS – a

branislav_ivkovic„Danas“, 5.9.2003

– Nama su najgori naši bivši drugovi koji sede na beogradskom Studentskom trgu. Kod socijalista je, u stvari, došlo do velike podele – na nas koji radimo i koji živimo od svog rada i njih ( došli posle „5. oktobra“ ) koji nikad ništa nisu radili. Šta je uradio Žarko Obradović, Bajatović, Ivica Dačić? Bajatović ima kuću u Novom Sadu i TV vrednu dva miliona. Oni ništa ne razumeju, samo govore da smo mi prirepak DOS – a. Šta je u životu uradio Baki Anđelković, sem što i ne zna koliko ima firmi? A Ivica Dačić se redovno sastaje sa Čedom Jovanovićem. Zbrisaćemo mi njih sa Studentskog trga…
Ovim rečima se obratio gledalištu u preksinoćnoj plaćenoj jednočasovnoj emisiji TV Bor Branislav Ivković, predsednik SNS. On nije štedeo ni aktuelnu vlast naglasivši:
– Ministar Đelić je antisrpski orjentisan. On je sa Dinkićem, Labusom i onim Radovićem „bez lica“ i još pojedinim ministrima u Vladi doveo zemlju do ničega. Jedino gleda da iz suve drenovine iscedi porez. U vladi Srbije nema privrednika. Zašto Đelić ne obiđe srpske fabrike?
Ivković je posebno podsetio na opasnost od cepanja Srbije nazvavši sve one koji žele autonomije za Šumadiju, Vojvodinu, Rašku, pa i istočnu Srbiju – „najobičnijim budalama“.

Share

Ostavite odgovor