PUKLA POLITIČKA KOALICIJA U BORU – BEŽANJE OD NIČIĆA I MIRKOVIĆA

saopstenje dss i vdss sUvođenje Prinudne uprave u opštini Bor na vidiku

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Boru i  Vlaška demokratska stranka Srbije u Boru, povodom aktuelnih dešavanja u Boru, izašli su u javnost zajedničkim saopštenjem koje prenosimo u celini.
– Suočeni sa velikim problemima vezanim za početak i odvijanje grejne sezone u Boru, ukazivali smo na nekorektnosti koje su se događale prilikom nabavke ugljeva i upornim insistiranjima i zahtevima Pokreta „Živim za Krajinu“ da se ujaku njihovog funkcionera dodeli nabavka uglja mimo zakonske procedure u ukupnoj vrednosti od 70 – 80 miliona dinara, navodi se u saopštenju.
– Njihovim neprincipijelnim stavom da se zapošljavanje u novoformiranoj Javnoj ustanovi „Sportski centar Bor“ vrši po osnovu partijske pripadnosti a ne po dogovorenim principima (zapošljavanje je trebalo da se vrši iz redova bivših zaposlenih), opredelila je Demokratsku stranku Srbije i Vlašku demokratsku stranku Srbije da javnost upoznaju sa svojom zabrinutošću takvim načinom rada i stanjem koje ono proizvodi.
Takvo stanje svakako nije u interesu građana Bora i Demokratska stranka Srbije i Vlaška demokratska stranka Srbije neće stajati iza ovakve politike, zaključuje se u zajedničkom saopštenju za javnost ove dve političke stranke u Boru.
Ispred Opštinskog odbora DSS-a potpis na saopštenje stavio je predsednik Radomir Milovanović a ispred OO VDSS-a predsednik Dragana Živković.

Share

Ostavite odgovor