);
Breaking News

ANA IVANOVIĆ NAJZGODNIJA SPORTISKINJA NA SVETU


ana-ivanovicAUTOR: T. DRONJAK

Srpska teniserka Ana Ivanović , proglašena je najzgodnijom sportistkinjom na svetu. Iako nije imala sjajnu sezonu na terenu, u izboru Sportsneta, jednog od vodećih severnoameričkih sajtova, Ana je sa samo dva glasa prednosti pobedila paragvajsku bacačicu koplja Lerin Franko, dok je treće mesto zauzela biciklistkinja Niki Gudeks iz Australije.
Ovo je samo najnovije priznanje koje je Ana dobila zbog svoje lepote. Prošle godine bila je prva u anketi čitalaca Bilda u izboru za najlepše telo, kanadske dnevne novine su je proglasile najlepšom teniserkom, dok su je novine Ejdž u Australiji proglasile najlepšom teniserkom svih vremena. Poslednje četiri godine osvajala je nagradu Tenisreporters.neta za najseksipilniju teniserku, a ove godine našla se i na 11. mestu FHM-ove liste Najseksipilnijih žena sveta.
Osim Ane,  na listi  Sportsnet-a našle su još dve teniserke, Marija Kirilenko na četvrtom i Marija Šarapova na šestom mestu. Drugoplasirana Lerin bila je i misica, a na Olimpijskim igrama u Pekingu se pričalo da je u ljubavnoj vezi sa našim teniserom Novakom Đokovićem na čije je mečeve redovno dolazila.
U prvih 10 su i Ana Roson (golf), Heder Mits (fudbal), Marija Verčenova (golf), Kimiko Zakreski (snoubord) i Tanit Belbin (klizanje).

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama