);
Breaking News

NOVE KNJAŽEVAČKE NOVINE BR.3

 Поштована Редакцијо,

Радује ме да су после толико година КЊАЖЕВАЧКЕ НОВИНЕ поново на киосцима, а за нас у расејању и на Интернету, јер без њих, а и новина уопште, практично смо слепи. Надам се само да ће новинари доследно и истинито писати о свим догађајима који се дешавају у нашој општини, а поготово о селима и сеоском становништву које су сви заборавили, да ће и њима бити доступне подједанко као и људима у граду.

Посебно ми се свиђају репортаже о знаменитим личностима из нашег краја и спортска страна. Политика ме уопште не интересује јер смо због ње ту где јесмо- у туђини. Желим вам много успеха и са нестрпљењем их очекујем на Интернету да би и ми, који смо далеко од свих својих, могли да читамо неше КЊАЖЕВАЧКЕ НОВИНЕ. Немате појма шта нам то значи!

Поздрав из сунчаног Мајамија, САД, Никола

•••-Кад у Редакцију стигне писмо овакве садржине, онда посао који радимо добија свој пуни смисао и сатисфакцију, добија димензију због које и нама, као и њима око засузи. Наравно да ћемо се трудити да о свему истинито обавештавамо, а и почетна концепција је да се што више пише о селима и њиховим проблемима, пре свега проблемима у сеоском туризму и органској пољопривреди.
Велики искрени поздрав свим Књажевчанима у свету који нас читају!
КЊАЖЕВАЧКЕ НОВИНЕ  
Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama