);

RANKIĆ: NIKO NE ZNA KAD ĆE PRINUDNA UPRAVA U BOR

Na današnjoj, redovnoj  konferenciji za medije Branislava Rankića, predsednika opštine Bor čulo se da niko ne zna kada će republička Vlada uvesti Prinudni organ upravljanja u Bor.

-Ne verujem da će se to dogoditi sutra na sednici Vlade. Najgore je što se novac sliva u opštinsku kasu, ali ne mogu da se podmiruju potrebe korisnika, tako da kasne plate u svim opštinskim preduzećima i ustanovama. Ne izdvaja se ni novac za osnovne potrebe škola. Za sve ovo je najodgovornija Vlaška demokratska stranka Srbije koja je izašla iz koalicije, mada je bilo opstrukcije i u DSS- naglasio je Rankić dodajući da je dobio pismenu ostavku v.d. direktora JP Toplana Milutina Simića, gde objašnjava njegove nesporaztume sa predsednikom UO Toplane Slavkom Vukosavljevićem koji »nema moralno pravo da kritikuje Simića», jer je pre grejne sezone bio član Komisije za nabavku uglja, a nesmotreno je, u vreme kada nije bilo grejanja, potpisao rešenje za godišnji odmor tadašnjem direktoru Draganu Nikoliću koji se ni do danas nije javio na posao.

Rankić nije detaljnije objašnjavao nastale konflikte, mada se zna da  je u Komisiji za nabavku uglja ( oko čega su se onda, a i danas lome koplja) Vukosavljević, pri glasanju, bio u manjini.

Branislav Rankić je još dodao da je i on saznao da je Spoprtski centar opustošen kao i pre 2007. godine i da , primerice, u «Medalji» nema  gotovo ničeg od ugostiteljske opreme i pribora.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !