);
Breaking News

ДС: БОРИЋЕМО СЕ ДА СПАСЕМО БОР

Демократска странка у Бору обавештава грађане општине Бор да је завршен поступак реконструкције странке и да наша општина може надаље у најпозитивније и најконструктивнијем смислу рачунати на савез са комплетном Демократском странком.

У времену када су основна цивилизацијска начела и норме понашања угрожени, када нашом општином руководе још увек људи који нису поднели оставке ни на једну од својих бенефиција, а притом нападају све друге факторе политичког живота у општини, Демократска странка у Бору сматра својом дужношћу и обавезом да стане уз грађане и синдикате, уз све оне који покушавају да спасу општину од провалије у коју је са осмехом воде још увек уживаоци свих функционерских привилегија у згради СО Бор.

Град Бор настао је на темељу пожртвовања и исцрпљујућег рада. Да није било радника који су себе уградили у овај град, не би било ни Бора. То је јасно свима сем онима који још увек троше привилегије високих функција у општини Бор.

Морално би било да је макар неко од оних који већ два месеца не представљају већину у скупштини општине Бор поднео оставку на своју функцију. Морални чин би било и извињење радницима са чијим се фирмама неко у општини играо пар-непар, па им сада није исплатио ништа од зарада чинећи их таоцима своје неуспешне политике. Међутим, актуелно руководство општине Бор је сву своју снагу и деловање усмерило на одржавање морала оних који су спремни да поверују да су за незапамћену кризу града криве опозиционе странке, синдикати, па и понаособ сви грађани сем оних који још увек праве астрономске телефонске рачуне, репрезентације, интриге и демагошке позиције.

Због свега наведеног, због обавезе да станемо на браник свог града и општине, као најпрогресивнија снага у општини Бор и као странка која је у стању да европске вредности доведе и у нашу средину обавештавамо све грађане општине Бор, наше симпатизере, чланове, истомишљенике, па и неистомишљенике да ће се Демократска странка свим својим силама укључити у борбу за спас општине, јавног сектора и бољег живота што подразумева да се ниједан од фактора актуелне власти неће више наћи на битној функцији у општини Бор.

председник
ДС Бор,
Жика Голубовић

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama