VLAŠKA STRANKA NAPUŠTA NIKOLIĆEV SNS

Autor: B.F.

Milivoje Janošević, potpredsednik Vlaške stranke sa sedištem u Petrovcu na Mlavi saopštio je novinarima  u Boru da će svih oko 500 članova te stranke iz borske opštine napustiti kolaiciju sa Srpskom  naprednom strankom i posvetiti se izborima u Vlaškom nacionalnom savetu.

-Napuštam SNS i od sada sam potpredsednik u ostavci. Tamo se samo svađaju  i – ništa ne rade. Ne oglašavaju se ni povodom propasti i haosa u opštini, već prikupljaju potpise za rušenje Vlade- rekao je Janošević.

Zvonko Živaljević, jedan od osnivača borskog SNS još je kritičniji:

-Glavni krivac za raskole u SNS je general Delić koji je zadužen za borsku «ispostavu». On forsira Bosance, namaće svoje  mišljenje stvarajući neku  ličnu kadrovsku infrastrukturu , a  o tome Tomislav Nikolić nema pojma.

I Janošević i Živaljević smatraju da je glavni politički krivac za haos u opštini dr Predrag Balašević, zemenik predsednika opštine Bor i predsednik Vlaške demokratske stranke Srbije. On i njegovi istomišljenici, podsećaju, isključivo se bore za lične interese. O lokalnim, prevremenim  izborima ne treba razmišljati pre kraja juna ili čak u septembru.

Share

Ostavite odgovor