);
Breaking News

LEGALIZUJTE SVOJE RAČUNARE

U svakom poslovanju postoji cilj. Putevi ka cilju nisu isti, ali je svaki popločan izazovima. U ekonomski teškoj situaciji novi izazovi se pojavljuju svakodnevno, što ne znači da treba da menjate zacrtano. Naprotiv, promenom načina na koji ćete obavljati posao i izvršavati svakodnevne zadatke, možete povećati efikasnost i smanjiti troškove poslovanja ostvarujući usput dugoročne prednosti u odnosu na konkurenciju.

Ne gubite vreme. Organizujte se na način da obavite što više posla uz što manje korišćenje resursa. Iskoristite jedinstvenu Microsoft ponudu i unapredite svoje poslovanje na jedan od sledećih načina:

Iznajmljivanjem softvera ili
Kupovinom softvera

Iznajmljivanje softvera

Ukoliko imate 5 ili više računara i želite da na svakom računaru imate iste verzije softvera, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i po 10% nižoj ceni objedinite svoje poslovno okruženje. Iznajmljivanjem stičete mogućnost korišćenja softvera u naredne tri godine, kao i pravo da potpuno besplatno koristite nove verzije poručenih proizvoda koje će postati dostupne u tom periodu.

Cena za Microsoft Poslovni Paket – iznajmljivanje softvera (Windows 7 Professional Upgrade, Microsoft Office Small Business, Small Business Server CAL Standard) po računaru iznosi 221$ godišnje.

Alternativno, birajte pojedinačne proizvode po svojoj želji po sledećim cenama:

Naziv proizvoda Cena po licenci

Windows 7 Professional Upgrade

78 USD

Microsoft Office Small Business

130 USD

Small Business Server CAL Standard

24 USD

Napomena: Broj poručenih pojedinačnih proizvoda mora biti isti. Date cene su preporučene bez uračunatog PDV-a, finalne cene dobićete od ovlašćenih Microsoft partnera

Ukoliko izaberete ovaj paket kupovinom preko 10 Microsoft Office ili 10 Windows 7 licenci stičete pravo na sledeće pogodnosti:

  • Vaučer za besplatan trodnevni trening za jedan od šest najpopularnijih Microsoft treninga prema vašem izboru

  • Besplatne telefonske konsultacije u trajanju od 60 minuta sa nekim od stručnjaka iz grupe Master of Deployment partnera

  • Besplatne konsultacije/evaluacija vašeg informacionog sistema u trajanju od 120 minuta sa nekim od stručnjaka iz grupe Microsoft Dynamics partnera

Da biste iskoristili svoje pravo na besplatne konsultacije, dovoljno je da pošaljete mail na adresu infomsrs@microsoft.com, ostavljajući svoje kontakt podatke, podatke o firmi i naznaku koji tip konsultacija vam je potreban.

Kupovina softvera

Ukoliko imate potrebu da kupite 5 ili više Microsoft softverskih licenci, već raspolažete nekim softverom i nemate potrebu da na svim vašim računarima imate isti paket i verzije softvera, iskoristite ovu priliku da uštedite 35% prilikom kupovine MS Office Small Business 2007 i dodatnih 15% prilikom kupovine Windows 7 Professional i na taj način trajno povećate produktivnost u vašem preduzeću.

Cena za Microsoft Poslovni Paket – kupovina softwera iznosi:

Naziv proizvoda Cena po licenci

Windows 7 Professional Upgrade sa 15% popusta

197 USD

Microsoft Offce Small Business 2007 sa 35% popusta

331 USD

Small Business Server 2008 CAL Standard

84 USD

Napomena: Broj poručenih pojedinačnih proizvoda ne mora biti isti. Date cene su preporučene bez uračunatog PDV-a, finalne cene dobićete od ovlašćenih Microsoft partnera

Ukoliko ne posedujete legalan operativni sistem na računarima u svom preduzeću, možete nabaviti licence za legalizaciju postojećih računara.

Iskoristite ovaj trenutak i nabavite legalan softver za vaše preduzeće, uz posebne pogodnosti koje nude Microsoft i Microsoft partneri. Sve što treba da uradite je da kontaktirate nekog od ovlašćenih partnera Microsofta u Srbiji,

Pozovite  KOMPJUTER CENTAR BOR 030 422386 ILI PIŠITE office@kcbor.net

LEGALIZUJTE SVOJE POSLOVANJE.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !