);
Breaking News

IVAN GRBIN PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA RTB BOR

U Upravnom odboru Basena Bor i Dragan Žikić, Dalibor Orsovanović, dr Nenad Vušović i Miodrag Dimitrijević. Vlada Srbije imenovala i članove upravnih odbora i skupština i Rudnika bakra i TIR Bor, kao i Rudnika Majdanpek

Na poslednjoj sednici Vlade Srbije, prošlog četvrtka, za predsednika Upravnog odbora RTB Bor postavljen je mr Ivan Grbin, direktor beogradske  firme «Eko Dunav», dok su članovi iz Bora: Dalibor Orsovanović, dipl. inž. metalurgije, Dragan Žikić, dipl. inž. mašinstva, dr Nenad Vušović, profesor na Tehničkom fakultetu  i Miodrag Dimitrijević, dipl.pravnik.

Prerdsednik Upravnog odbora / UO / Topionice i rafinacije bakra u sastavu RTB Bor je Aleksandar  Senić, građevinski inženjer iz Beograda, dok je na čelu UO Rudnika bakra Bor Branko Kokić, dipl. arhitekta iz Zaječara.  U Skupštinu RTB Bor imenovani su Saša Petrović, dipl. metalurški inženjer, Vladan Novović, politikolog i Budimir Milutinović, politikolog, svi iz Bora. Predsednici Skupštine Rudnika bakra i Topionice i rafinacije su mr Zvonko Damjanović i  dr Tomislav Gredić. Predsednici   UO i Skupštine Rudnika bakra Majdanpek su Saša Stojanović, dipl.ekonomista iz Majdanpeka i  Vladan Novović, politikolog iz Bora.

OPŠIRNIJE O KADROVSKIM REŠENJIMA VLADE SRBIJE ZA BOR…

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !