);
Breaking News

Godišnjica smrti dr Zorana Đinđića

Saopštenje za medije DS-a Bor
12.03.2010.
Danas se navršava 7 punih godina kako je u Srbiji aktom mržnje i bezumlja zaustavljen još jedan reformator u trenutku kada je bio na pragu da zajedno sa nama nađe smisao u besmislu koji nas je okruživao deceniju i po pre njegove smrti. Premijer Srbije i Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Đinđić ubijen je da bi se zaustavile reforme u Srbiji čiji je inicijator i glavni pokretač bio. Uspavani, umorni, besni i zadrigli nisu uspeli u tome, ali uspeli su da uspore Srbiju na putu ka Evropi i ka savremenom društvu.
Danas, godinama posle ubistva, borba još traje. Nažalost, progresivni deo našeg društva ostao je bez najboljeg među nama, bez lidera i vizionara. Na svima nama ostaje da pratimo put i viziju u zaveštanju, da se odupremo izazovima i da mirne duše i čistog obraza izađemo pred buduća pokolenja ove zemlje.
Demokratska stranka Bor uputila je svoju delegaciju u Prestonicu radi učešća u tradicionalnoj Šetnji za Zorana. Ovom prilikom pozivamo sve članove, pristalice i simpatizere da se na današnji dan sećanjem na pokojnog Predsednika Demokratske stranke inspirišemo i što bolje pripremimo za nove izazove koji su u bliskoj budućnosti pred nama.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !