);
Breaking News

BOR SE DOSTOJANSTVENO ODUŽUJE ŠAMPIONKI

Dvadesetogodišnju Boranku Bobanu Veličković, dvostrukog evropskog šampiona u streljaštvu, rudarski Bor dočekao  je u petak sa oduševljenjem i nadama za uspeh i na narednim takmičenjima. Zlatnoj šampionki sa evropskog prvenstva u Norveškoj svečani doček u Bor i prijem priredio je generalni direktor Basena Bor Blagoje Spaskovski. U klubu RTB-a Bor u Brestovačkoj Banji, u prisustvu Bobanine porodice, trenera, prijatelja i drugova iz borske Gimnazije „Bora Stanković“, Spaskovski je čestitao evropskoj šampionki veliki uspeh u ime sponzora RTB, i istakao da dve zlatne medalje za Bor nisu izmenađenje jer „zlato se vratilo u Bor odakle je i poteklo“.
Dr Žika Golubović, predsednik Privremene uprave, na prijemu u SO, obećao je da će lokalna samouprava pomoći maksimalno da se stvore uslovi za treninge u Boru poklonivši šampionki laptop.
Boban Marković, trener, pod čijim je rukovodstvom Bobana stigla do evropskog trona, rekao je da je Bobana član Streljačkog kluba „Bor 030“ do 2013. godine, da je ovaj klub sad visoko kotiran u Srbiji, pa i Evropi, i da taj momenat treba dobro iskoristiti.

U bioskopu „Zvezda“, u organizaciji Centra za kulturu, u čast  dvostruke Evropske šampionke, priređen je bogat kulturno-zabavni program.

Od svega, izgleda, da je najvažnije obećanje iz RTB-a da će se pomoći u gradnji zatvorene streljane u kojoj će se Veličkovićeva pripremati za predstojeću Olimpijadu i ostala značajna državna i međunarodna takmičenja.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !