);

I NIČIĆEV POKRET KRITIKUJE PRINUDNU UPRAVU

Pokret “Živim za Krajinu”, na današnjoj redovnoj konferenciji za medije, kritikovao je Prinudnu upravu u opštini Bor jer “sve što je obećano ništa nije urađeno, dok su sela, vidi se i u privremenom budžetu, zaboravljena”.

Na novinarsko pitanje šta je Pokret do sada , dok je bio u vlasti, učinio za sela i narod u selima borske opštine, nije bilo adekvatnog odgovora. Zoran Zdravković, potpredsednik Opštinskog odbora Pokreta rekao je da je njegova politička opcija imala samo tri odbornika ( bio je kasnije još jedan u ličnosti Nevenke Mirošević – prim. a.) i da nije bilo snage da se više postigne u konstalaciji celokupne vlasti. Nije bilo, naglasio je Zdravković, ni dovoljnio razumevanja.

Na konferenciji je još istaknuto da Prinudna uprava do danas nije usvojila ponuđeni cenovnik usluga u Spoprtskoj ustanovi Bor i da je to smetnja za ozbiljniji rad. Novinari su postavili pitanje potrebe takvog cenovnika, jer se u toj kući, sa 182 zaposlena, gotovo ništa ne radi i pitanje je da li će i kada biti otovreni i letnji plivački bazeni. Odgovor nije dobijen.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !