DOPUNA M:TS MOBILNOG SA FIKSNOG TELEFONA

Telekom Srbija, prvi put na tržištu, korisnicima svoje mobilne telefonije je omogućio uslugu dopune kredita za mobilni telefon sa fiksnog broja.

mt:s korisnici od sada će imati mogućnost da od kuće, jednostavno i komforno, sa fiksnog telefona dopune kredit za željeni prepaid broj koristeći uslugu ,Dopuna sa fiksnog telefona“.

Postupak dopune je brz i lak. Besplatnim pozivom na broj 0800/100-900 i praćenjem uputstava govornog automata, željeni prepaid broj može se dopuniti kreditom u visini od 250, 500 ili 1000 dinara, u bilo koje doba dana.

Plaćanje dopune vrši se kroz redovan račun za fiksnu telefonsku liniju koji će biti dodatno zadužen za iznos izabrane dopune. Tokom jednog meseca korisnik može da izvrši više dopuna, uz ograničenje maksimalnog iznosa na 3.000 dinara.

Za korišćenje usluge „Dopuna sa fiksnog telefona“ potrebno je da telefonska linija ima mogućnost tonskog biranja i potpune identifikacije fiksnog broja, odnosno da fiksni broj sa kojeg se dopunjuje kredit može u celosti da se očita pozivom na mobilni broj ili na drugi fiksni broj koji ima uključenu uslugu „identifikacija dolaznih poziva“.

IZVOR: Economy.rs
Share

Ostavite odgovor