CEO BOR NA BORSKOM JEZERU

Na tradicionalnom Prvomajskom uranku okupiće se najmanje 20.000 Borana i njihovih gostiju koji će uživati u prirodnim lepotama, bogatoj ponudi „ića i pića“ i kulturno-zabavnom programu.

Foto: A.Miljković

Hiljade Borana i njihovih gostiju okupiće se i ovog 1. maja na tradicionalnom Uranku  na obalama Borskog jezera. Izostaće estradne zvezde, ali će goste zabavljati gradska i seoska kulturno-umetnička društva i borske rok-grupe. Hotel „Jezero“, nakon pet godina, ponovo će otvoriti vrata i ponuditi sale i terase. Očekuje se i dolazak ugostitelja sa izvanrednom ponudom hrane i pića. Na okolnim vikendicama i kućama biće veselo i lepo sva tri dana praznika.

-Jezero je očišćeno, kao i ceo teren oko hotela do auto-kapma koji će ovog leta primiti oko 300 kampera iz cele Srbije. Obezbeđeni su besplatni autobusi u odlasku i povratku, a očekuje se i stotine automobila. Saobraćajna policija imaće pune ruke posla i zato je dogovoreno da se i u tom delu organizacije ne zataji. Biće svega i svačega, za svakoga ponešto i primereno vremenu u kome živimo – poručuju iz Centra za kulturu i Opštinskog sindikata.

Share

Ostavite odgovor