);

Nove pretnje Tadiću preko Fejsbuka

Predsedniku Srbije Borisu Tadiću ponovo su upućene pretnje putem društvene mreže Fejsbuk, ovoga puta na zvaničnoj prezentaciji predsednika.

Pretnja „Priznaj Kosovo ili će ti umreti porodica“ upućenja je sa Fejsbuk profila pod nazivom „Priznaj Kosovo“.

Kabinet predsednika Srbije nije danas želeo da komentariše navode pojedinih medija da se predsedniku Borisu Tadiću ponovo preti putem Fejsbuka, uz napomenu da on nema svoj profil na toj mreži, navodi Tanjug.

Pretnja „Priznaj Kosovo ili će ti umreti porodica“ upućenja je sa Fejsbuk profila pod nazivom „Priznaj Kosovo“, ali nije navedeno gde je ta poruka istaknuta, i da li je u međuvremenu izbrisana.

Na Fejsbuku postoji pet profila sa imenom „Boris Tadić“, i nekoliko profila koji u nazivu sadrže i ime srpskog predsednika, poput „Boris Tadić je kralj“ i „Boris Tadić najlepši predsjednik“, ali je reč o neoficijelnim profilima, koje kreiraju nepoznati autori.

Krajem aprila na toj društvenoj mreži je osnovana grupa „Tadiću džaba ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata, snajper te čeka“, u koju se, po njenom osnivanju, učlanilo blizu 200 ljudi.

Nadležni organi su povodom toga najavili ozbiljnu istragu, a ministar policije Ivica Dačić je rekao da će u nju biti uključeno Ministarstvo pravde SAD-a budući da bez njega nije moguće dobiti podatke od kompanije Fejsbuk.

Izvor: Blic

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !