);

ДСС СПРЕМАН ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

САОПШТЕЊЕ ДСС-а У БОРУ

Демократска странка Србије задовољна је расписивањем ванредних локалних избора, речено је на конференцији за новинаре ДСС-а у Бору. Циљ Демократске странке Србије био је, и на томе је истрајао, да грађани Општине Бор на ванредном локалним изборима добију нову власт, домаћинску, озбиљну, коју грађани наше општине и заслужују.

– Зато је Демократска странка Србије прошле године, иако најмања чланица у коалицији, као одговорна странка, иступила из лоше власти чиме је скинула с власти оне који су највише оштетили буџет Општине Бор предходних година недомаћинским понашањем. Уверени смо да је Демократска странка Србије грађанима показала да јој није до власти само ради власти, већ као одговорна странка жели да допринесе развоју Општине Бор и да су јој интереси грађана на првом месту. Зато очекујемо да нам наши суграђани укажу поверење. Демократска странка Србије је у свакодневним контактима са нашим суграђанима увидела који су највећи проблеми наше Општине. У наредном периоду изаћи ћемо са програмом за решавање ових проблема. Очекујемо да нам се наши суграђани прикључе својим предлозима и акцијама и заједнички живот у Општини Бор учинимо бољим, рекао је Небојша Ђикановић, портпарол ДСС-а.

Демократска странка Србије је дубоко свесна своје одговорности пред грађанима Општине Бор који имају право и обавезу да боље живе, стављајући све своје снаге и ресурсе којима располаже спремно дочекује Локалне изборе имајући шта да понуди како својим члановима и симпатизерима тако и бирачима – грађанима Општине Бор.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !