);

VLASNIK „BEOTONA“ SAŠA MIRKOVIĆ SPONZORIŠE KARLEUŠIN KONCERT!

Menadžer Marije Šerifović i vlasnik produkcijske kuće „Beoton“ Saša Mirković iskeširao je Jeleni Karleuši 70.000 evra kako bi pokrila sve troškove koncerta koji će biti održan 15. maja u Beogradskoj areni, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora!

Pošto Karleušini prohtevi povodom predstojećeg spektakla uopšte nisu mali, ona je morala da dodatno pojača svoj budžet i potraži pomoć od Mirkovića. Saša je keširao traženu sumu uz uslov da JK bude zaštitno lice jednog novog dijetetskog proizvoda!

– Sastali su se u poznatom prestoničkom restoranu i vrlo brzo se dogovorili o svemu. Saša je pristao da joj pomogne, a ona se obavezala da će, uz nekoliko svojih koleginica, biti zaštitno lice proizvoda za mršavljenje koji će uskoro na tržište izbaciti „Beoton“ – tvrdi naš dobro obavešten izvor blizak „Beotonu“.

Karleuša je tako rešila svoj, trenutno, najveći problem u životu! A poznati menadžer je trljao ruke zbog dobro odrađenog posla, koji će mu nesumnjivo povratiti uložene pare i doneti još nekoliko desetina hiljada evra. Što bi narod rekao – i vuk sit, i ovce na broju!

Izvor: Kurir

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !