);
Breaking News

U PRIVREMENOM ORGANU NE ZNAJU ŠTA RADE

Konferencija za novinare u Opštinskom odboru Srpske radikalne stranke u Boru

Autor: M.Radulović

Na današnjoj konferenciji za novinare u Opštinskom odboru Srpske radikalne stranke u Boru, nosilac liste ove političke opcije na predstojećim lokalnim izborima, Branislav Rankić, rekao je da su trojica članova Privremenog organa Skupštine opštine Bor izgubljeni u vremenu i prostoru:

„Dvojica članova iz Demokratske stranke i jedan iz Socijalističke partije u ovom organu, jednostavno, ne znaju da rade. Sreća je što će kroz mesec dana biti lokalni izbori.

Na zahtev novinara da bar nečim ilustruje ove reči, Rankić je odgovorio:

„Na primer, zakonski rok za objavljivanje izvršenja budžeta opštine za 2009. bio je 15. maj. Oni i ne pomišljaju da na sednici Privremenog organa iznesu detalje vezane za prošlogišnji budžet.

Branislav Rankić na pitanje novinara nije  želeo da predvidi redosled stranaka i koalicija na predstojećim lokalnim izborima, ali je bio optimista kada aje reč o plasmanu Srpske radikalne stranke. Po  njegovim rečima na izbore samostalno izlaze stranke koje veruju u sopstvene snage i nagovestio je nekoliko čudnih koalicija najavljenih za predstojeću predizbornu trku.

Inače, rok za podnošenje kandidatskih lista je do 5. juna, a njih su, do danas, podneli jedino radikali i Vlaška demokratska stranka Srbije.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama