);

SNS, NS I POKRET SOCIJALISTA SUTRA PREDAJU LISTU ZA BOR

Srpska napredna stranka, Nova Srbija i Pokret socijalista predaće sutra, 26. maja,  zajedničku izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u opštini Bor, prenose Agencija Beta i list Kurir.

Potpredsednik NS Dubravka Filipovski rekla je da te tri stranke, koje će nastupati na zajedničkoj listi „Promene za Bor“, očekuju ubedljivu i jasnu pobedu na izborima u toj opštini, koji će biti održani 20. juna.

Ona je dodala da od sutra kreće i izborna kampanja, koja će biti intezivna, pozitivna i tematska, pošto će u njenom toku stranke ukazivati na najveće probleme sa kojima se građani Bora suočavaju.

Predstavnici NS su kritikovali ekonomsku politiku Vlade Srbije, navodeći da su jedino rešenje za taj problem, kao i druge probleme u državi, radikalne promene, a koje mogu doneti samo vanredni parlamentarni izbori.

Oni su zamerili Vladi Srbije što ne može da odbrani kurs dinara, prekomerno zaduživanje države, veliki uvoz, navodeći da će takva politika „ubrzo dovesti do bankrota države“, ukoliko se ne prodaju javna preduzeća Telekom i EPS.

Funkcioneri NS su najavili da će ta stranka ubrzo predstaviti javnosti plan za izlazak iz ekonomske krize, a da će jedna od glavni mera u tom planu biti zaštita domaće privrede, ali ne na uštrb ulaska u EU.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !