);

SPS ima najkvalitetnije kandidate za odbornike

Informacija sa današnje konferencije za medije u SPS-u

Autor:M.Ivanović

Koalicija Socijalistička partija Srbija –Partija ujedinjenih penzionera Srbija – Jedinstvena Srbija podnela je izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u opštini Bor. Nosilac liste je gospodin Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, Dragan Žikić, predsednik Opštinskog odbora SPS Bor.

Kao što znate lista je istog dana kada je predata i proglašena od strane Opštinske izborne komisije. Na listi je od 35 kandidata 12 žena.

Među kandidatima su inženjeri, profesori, pravnici, ekonomisti, tehničari, penzioneri, studenti, preduzetnic, dakle  ljudi iz različitih zanimalja i profesije. To obezbeđuje kvalitet ove liste i kompetentnost realizaciju  Programa sa kojim će se izaći pred birače.

Istovremeno obaveštavamo javnost da Socijalistička partija Srbije pokreće huma nitarnu akciju za pomoć nastradalima od vodene stihije u Trgovištu i opštini Leskovac.

Što se tiče izborne kampanje mi, kao i uvek do sada, predstavljamo svoj Program i kandidate. To ćemo učiniti na način primeren našim finansijskim i materijalnim moguđnostima, a iznad svega civilizacijski i sa visokim stepenom političke kulture.

Zato nas zabrinjavaju nasilnička ponašanja predstavnika nekih političkih stranaka. Aktivisti SPS – a nisu nikada do sada, niti će uništavati propagandne materijale drugih partija. Međutim, suočeni smo na terenu sa pretnjama našim aktivistima. Naše plakate se odmah skidaju, cepaju, prelepljuju, što samo pokazuje nekulturu onih koji to rade. Zato obaveštavamo javnost da SPS ne želi da vodi prljavu kampanju u svakom pogledu, a prema huliganima zahtevamo da budu primenjene zakonom predviđene mere.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !