);
Breaking News

MINISTRI SPS-a ŠKUNDRIĆ, MRKONJIĆ, OBRADOVIĆ, SVI U BOR

Dr Petar Škundrić, ministar za rudarstvo i energetiku danas će posetiti RTB Bor. On će u poslovodstvu kombinata bakra razgovarati sa menadžmentom te kompanije o stabilizaciji proizvodnje, poslovanju i investicijama u rudnike bakra i novu Topionicu. Škundrić će posetiti i Flotaciju rudnika “Veliki Krivelj”.

Posle Škundrića, u Bor, već sutra, nezvanično doznajemo, stiže i ministrar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić koji će razgledati radove na “petlji” Četvrtog kilometra i gradnju seoskog puta u Metovnici. U grad bakra u sredu dolazi i treći SPS ministar, dr Žarko Obradović koji će, najverovatnije, posetiti Tehnički fakultet i opštinu Bor, mada nije isključivo da se vidi i u Basenu, što je, izgleda, postalo hit u aktuelnoj predizbornoj kampanji.

Ranije je  u Boru, pre početka  zahuktavanja kampanje,  bio čelnik SPS-a i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji nije zaobišao RTB i koji je obećao pomoć u gradnji nove flotacije bakra. Svi oni će pokušati, kao i njihove kolege vezane za svoje partijske grupacije, da pomognu svojim strankama i koalicijama na predstojećim lokalnim izborima u Boru. SPS izlazi samostalno u trku za odbornička mesta, ali je od ranije u partnerstvu sa DS – om, a samim tim, i G – 17.

Prema poslednjim informacijama, poseta ministra Škundrića Boru je odložena za naredni ponedeljak.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama