DINKIĆ: BLAGOJE SPASKOVSKI JE LOKALNI LIDER…!

-Ono što je za nas bitno jeste da mi, pre svega, okupljamo lokalne lidere i jake pojedince, nezavisno od snage stranke koje vode. Hoćemo da damo šansu najboljima da vode Srbiju i da im omogućimo da se njihov glas jače čuje u Beogradu- izjavio je Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja i čelnik Ujedinjenih regiona Srbije u današnjem intervjuu „Borskim novinama“.

On je još naglasio da se njegova Pertija ne rukovodi matematikom i procenama, već željom da lokalne probleme treba da rešava lokalni lider kojeg sugrađani prepoznaju kao nekog ko se uspešno suočava sa svim izazovima. – Ako imate jake pojedince, nastavio je Dinkić,  imaćete jaku vladu, sposobnu da reševa probleme svih građana , bez obzira gde žive. Upravo zato je važno što je prvi na našoj listi za ove izbore Blagoje Spaskovski. Stanovnici jednog grada ili opštine najbolje osećaju problem svog mesta i zato je jako važno njima dati šansu da te probleme i rešavaju – zaključio je Dinkić.

Iz ove Dinkićeve opsrevacije jasno se može zaključiti da je Blagoje Spaskovski  „jak lokalni lider“ i da mu se , ukoliko pobedi ova, Dinkićeva opcija, smeši mesto predsednika opštine. Mlađan ga je, dakle, izabrao da bude lider, a to, opet, nešto znači. Ili, puno znači. Niko doista nema ništa protiv, ali samo da je ovom narodu, svako to misli u ovoj opštini, bolje i da se vidi perspektiva. Doduše, bar jedna nezanemarljiva sumnja se nadvija nad ovim besadama: Da li se tako krupne reči izgovaraju zbog predstojećih izbora ( 20. jun ) ? Dinkićev, očevidno je, lider za Zaječar je Boško Ničić ( i koalicioni partner u novoj političkoj organizaciji ) , u Negotinu takvog nije našao ( ili njega, Dinkića, nisu nmašli)… Na šta na  sve ovo kažu u vladajućem DS-u, boilo bi korsitno čuti. Gde su njihovi loklani lideri? Nije li Dinkić prešao „crtu“ u nekim političko-karijerističkim ambicijama? Vreme, i to ne dugo, pokazaće i još ko zna šta sve? Borski predizborni cirhauz još traje…

Share

Ostavite odgovor