);

DSS NIJE BACAO, NITI JE IMAO, PARE ZA PREDIZBORNU KAMPANJU

Opštinski odbor  DSS – a na današnjoj konferenciji za novinare uputio je poziv građanima Bora da 20. juna u što većem broju  izađu na biračka mesta i podrže njihove odborničke kandidate koji , opšte je poznato, nisu kompromitovani, niti se o njima bilo kada i gde govorilo u negativnom smislu. To su radni, čestiti ljudi, spremni da pomognu svojoj opštini i svom gradu.

– Nismo vodili prljavu kampanju. Nismo imali ni para za agresivnu propagandu kao neke stranke. Treba samo pogledati čiji su bilbordi po gradu, čije su hiljade plakata i flajera, plaćenih TV emisija i ko će sve znati čega sve nema.  Ogroman novac je utrošen u politički marketing od kojeg građani već sutra neće imati nikakve koristi. To i iskustvo pokazuje. Nažalost, u bitku za glasače uključili su se i prvi ljudi RTB-a, državne firme koja ne bi smela da se toliko eksponira na bilo koji način neprimeren standardima evropskog poslovanja i recimo imidža. Tek će se nakon izbora videti koliki je upliv privrede bio u finansiranju kampanje, što nije dobro ni za radnike, ni građane koji jedva sastavljaju kraj s krajem, a ima i gladnih- naglašeno je danas u DSS.

Dragan Marković, prvi na odborničkoj listi DSS ističe da je narod uvideo ko obećava brda i doline, a ko zaista radi u interesu države i opštine. Zato se  očekuje da DSS, kao proevropska, ali i patriotska stranka, dobije poverenje građana u meri u kojoj to i zaslužuje.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !