);

IZBORNA PREVARA U BORU U REŽIJI VLASTI

– Sumnjamo da iza podmetnutog pisma građanima borske opštine u kojem se za SNS tražio novac za navodne troškove izborne kampanje stoji neko iz režimskih stranaka. Taj nečasni i necivilizacijski čin u jeku izborne tišine i na dan glasanja  kosi se  i sa ustavnim poretkom ove zemlje, a naneo je i ogromnu štetu ne samo našoj stranci nego i demokratiji i svim budućim izborima.  Poštari su u gradu i po selima u džakovima nosili pisma bez marke i žiga i sa zahtevom za 1.860 dinara. Narod je prevaren,  SNS je izgubio ko zna koliko glasova. Počinioce je lako pronaći i zato smo podneli krivičnu prijavu protiv N.N. lica za delo prevare- rekla je na današnjoj konferenciji za medije dr Zlata Marković, prva na odborničkoj listi borskog SNS-a.

Markovićeva je ukazala i na niz drugih manipulacija, ucena i potkupljivanja birača, što se nikada u ovom kraju nije događalo. Za celu bruku, podsetila je, najviše su  krive marketinške ekipe iz Beograda koje su za velike pare radile za stranke na vlasti.

– U Boru  se u vreme izborne tišine pojavio i  sramni, montirani plakat na kojem se Tomislav Nikolić i Hašim Tači rukuju i gde piše: Nikolić: Mogu i sa Tačijem! Iza leđa njih dvojice je zid prekriven prepoznatljivim obeležjem SNS-a gde dominira srpska zastava. Iole pismenijem jasno je da Tači nikada nije bio, niti će biti, gost u prostorijama SNS u Beogradu ili bilo gde u Srbiji – rekla nam je dr Marković podsećajući da je u zloupotrebljenom pismu netačan i poštanski broj Bora ( napisano je 19.320, a treba 19.210) i da ima izmišljenih imena i bez broja stana.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !