);

AFERA „PISMO“ BLIZU DS-a?

Zaposleni u JP „ PTT Srbije“, koji su se obratili Pravdi, tvrde da je za deljenje lažnih uplatnica u Boru pre održavanja lokalnih izbora direktan nalog dao zamenik generalnog direktora te institucije, Miloš Miščević, inače član Demokratske stranke.

Aferu je u javnost iznela Srpska napredna stranka, koja je saopštila da su pred lokalne izbore poštari u Boru raznosili lažne uplatnice kojima su naprednjaci navodno od građana tražili novac za troškove svoje kampanje .Oni tvrde da je to direktno uticalo na rezultate opštinskih izbora- navodi se u današnjoj „ Pravdi“.

Kako navode zaposleni u PTT – u koji su se obratili Pravdi, Miščević je direktno dao nalog za distribuciju uplatnica dirktorki PTT – a u Boru, Suzani Stojanović, koja ga je, kako kažu, nevoljno poslušala. Oni tvrde da nadležni organi ove navode mogu proveriti u listingu i sadržaju telefonskih sadržaja između Miščevića i pomenute direktorke.

Miloš Miščević za Pravdu je izjavio da od MUP – a očekuje rezultate istrage povodom tih događaja.

– Sve relevantne činjenice utvrdiće istraga koju sprovodi MUP – a i ne želim da komentarišem takve tvdnje – kaže Miščević.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !