);

SAD PLJUŠTE PRIJAVE U BORU!

Zbog lažnih uplatnica SNS Ivica Dačić najavio podnošenje prijava protiv troje zaposlenih u borskoj pošti, a Aleksandar Vučić tužio lidera SPS

Dačić i Vučuć
Dačić i Vučuć

Izvor: Kurir

Protiv direktorke Pošte u Boru Suzane Stojanović i još dvoje službenika biće podnete krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja!
Ovo je, nakon tvrdnje SNS da su građanima Bora poštari uoči izbora delili lažno pismo s logom te stranke i uplatnicom kojom lider naprednjaka Tomislav Nikolić traži da im uplate po 1.860 dinara zbog troškova kampanje, izjavio ministar policije Ivica Dačić.
– Policija je prikupila sva potrebna objašnjenja u saradnji sa JP PTT Srbija i tužilac je okvalifikovao to delo kao zloupotrebu službenog položaja. Dogovor sa tužilaštvom je da se podnesu krivične prijave protiv direktorke pošte i dva saizvršioca – ističe Dačić.
S druge strane, zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić poručuje da to nije dovoljno, jer su oni „kolateralna šteta i naterani da preko sistema pošte dele lažne uplatnice i lažna pisma SNS“. Vučić optužuje Dačića da je zloupotrebio službeni položaj, kao i direktora PTT Srbija Gorana Ćirića.
Dačić i Ćirić nisu želeli da komentarišu prijave podnete protiv njih.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !