U BORU SE DOGODIO POLITIČKI KRIMINAL

Ni Dinkićeva, ni Ljajićeva kolacija nije pobedila u Boru, pobedio je RTB i Blagoje Spaskovski, dok je posebna priča očevidni politički, izborni kriminal – tvrdi Aleksandar Vučić.

Priredila: A.Miljković

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

-Ako neko može da se obračuna sa velikim narko-bosovima, neverovatno je da ne moože da se obračuna sa onima koji su učestvovali u političkom kroiminalu kakav se dogodio u Boru- rekao je u današenjme intervju „Pravdi“ Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS-a dodajući da se divi ljudima u Boru koji su, posle svega, glasali za naprednjeke, a njih nije malo.

Kakom komentarišete pobedu koalicije Mlađana Dinkića i rasima Ljajića u Boru – bilo je jedno od pitanja Vučiću.

-Nije to pobeda ni Dinkićeva, ni Ljajićeva. Da su republički izbori u pitanju i da imate tu istu koaliciju, u istom tom gradu, oni ne bi prešli cenzus. To je pobeda Blagoja Spaskovskog i RTB-a.

Zbog čega su deljena lažna pisma  i lepljeni plakati na kojima fotomontaža Nikolića i Hašima Tačijakako se rukuju?

-Zato što su uplašeni od novih pobeda SNS-a.

Prema istraživanju Vi ste ispred DS-a?

-Tako je. I to je ono što je naš najveći problem danas. Zato trpi i porodica Tomislava Nikolića, moja i svi drugi.  Trend sve veće polularnosti naprednjaka  nastaviće se i dalje.

Spaskovski i Dinkić
Spaskovski i Dinkić

Verujete li da će odgovorni za rasturanje lažnih pisama u Boru biti pronađeni?

-Uveren sam da hoće, jer ćemo sve preudzeti da se to dogodi. Odlučni smo da ispratimo tu priču do kraja  i ako do utorka  ne budu otkriveni stvarni nalogodavci i izvršioci tih krivičnih dela, SNS će preduzeti i šire akcije.

Imate li saznanja ko stoji iza toga. Sumnjate li na nakog?

-Imamo, ali ne bih o tome javno govorio. Čekamo da to prvo saopšte nadležni državni organi. Službenici pošte bili su naterani da kroz svoj sistem dostave pisma bez žiga i markice, a SNS sumnja da je u tom poslu uzčestvovalo i više drugih lica i zato je u pitanju krivično delo iz oblasti organizovanog kriminala. Cilj stranke je da natera državne organe  da pokažu odlučnost i pronađu odgvorne, kako se takve stvari više ne bi dešavale…

Share

Ostavite odgovor