VUČIĆ OD NEDELJE ŠTRAJKUJE GLAĐU

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić najavio niz „ozbiljnih akcija“ uključujući i štrajk glađu, ako se ne otkrije ko je slao lažne uplatnice tokom kampanje za lokalne izbore u Boru, saznaje S media.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će u ponedeljak, 5. jula, početi štrajk gladju, ukoliko ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić do nedelje uveče ne pronadje NN lice, koje je u poštu u Boru donelo lažne uplatice sa logom naprednjaka i naredilo njihovu distribuciju.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da će u nedelju funkcioneri stranke obavestiti javnost na kom mestu će otpočeti štrajk i da će, pored hrane, prestati da uzima i lekove.

„Insistiraćemo na tome da se pronadju nalogodavci, odnosno NN lice koje je donelo lažne uplatnice u poštu i naredilo njihovu distribuciju“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare i najavio da će zbog toga započeti i štrajk gladju.

Vučić je rekao da policija mora da ustanovi ko je doneo uplatnice u poštu u Boru, a da će SNS u nedelju saopštiti koje će akcije biti organizovane, ako do tada ne budu pronadjene te osobe.

Lider SNS Tomislav Nikolić, zbog „izborne prevare u Boru“, Tužilaštvu za organizovani kriminal podneo je kriviče prijave protiv ministra Dačića i direktora PTT „Srbija“ Gorana Ćirića.

Vučić je ranije novinarima pokazao pismo sa navodnim logom SNS, u kojem se od glasača zahteva da, zbog troškova kampanje za lokalne izbore, uplate 1.860 dinara na uplatnicu, s potpisom lidera te stranke Nikolića i adresom stranke u Čika Ljubinoj ulici u Beogradu i izmišljenim brojem žiro-računa.

Share

Ostavite odgovor