KUŠLJUGIĆ TREĆI DAN NE UZIMA HRANU

Izlazeći iz negotrinskog Suda, nezadovoljan odlukom sudija, otac pritvotrenog mladića odlučio da štrajkuje glađu ispred zgrade Suda

Autor: M.C.

– Zoran Kušljugić ne samo da protestvuje nezadovoljan odlukom Suda, nego i štrajkuje glađu. Danas je treći dan kako ne uzima hranu, živi na vodi. Na ovim vrućinama njegov život je u opasnosti. Juče su mu lekari merili prtisak. Šta će danas biti, ne znamo, ali smo više nego zabrinuti za njegov život. On je uporan, pravičan i hrabrar čovek, neće lako popustiti. Sve je to utoliko gore po njegov biološki opstanak – rekli su nam Kušljugićevi rođaci iz Bora.

Zoran Kušljugić je ugledan građanin. Godinama je zaposlen kao diplomirani ekonomista u direkciji RTB Bor. Jedno vreme je ispred SPS-a bio odbornik u SO Bor. Omiljen je i cenjen u gradu. Nije poznato da je nekad on, ili neko iz njegove porodice bio u konfliktnim situacijama sa organima pravde.

Rodbina i prijateljio iz Bora danas će posetiti Zorana u Negotinu, nakon čega će o celom događaji podrobnije upoznati novinare i celokupnu javnost.

Građani u Boru, nesumnjivo je, s pažnjom prate ceo slučaj.

Share

Ostavite odgovor