НАШ САЈТ 6. У СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ

Аутор: Бане Пешић

Према критеријумима америчке специјализоване Агенције Veb stats from motigo vebstats, ( на првом месту је посећеност) сајт Медија центра Бор (www.mc.kcbor.net) налази се на 6. месту у категорији регистрованих медијских сајтова у Србији и Црној Гори. Испред Медија центра Бор су РТВ 21, Радио 21, Погледи, Српска аналитика и ЈПОК радио. Постоји и извештај исте Агенције за сајтове изван медијске сфере интересовања, где је сајт Медија центра Бор-  међу 100 у Србији и Црној Гори – на 21 месту. Занимљиво је и то да неколико сајтова испред нас „бежи“ са малим бројем поена.

-То је утолико вреднији успех , јер тек крајем октобра ове године пунимо годишњицу рада. Наравно, споменути резултат лако је проверити. Убеђен сам да ћемо најесен, када се оконча сезона годишњих одмора и распуста, бити још посећенији. Успут, посећују нас људи из целог света, али и наши из Београда, Ниша, Зајечара, Новог Сада…И то је обавеза више да наставимо још јачим темпом и  будемо у самом врху. Јер, и сада смо међу медијским сајт презентацијама на завидном месту, рецимо испред истих  фирми из неупоредиво већих градова и окружења од Бора- истиче уредник Брана Филиповић.

Мр Звонко Дамњановић, директор Компјуетр центра – Медија центра Бор  каже да ће се још више радити на савременијем изгледу и квалитетнијем и прегледнијем   видео садржају уз више сервисних информација. Палнира се и већа заступлјеност тема из науке, културе и екологије. Посебна пажња биће посвећена младима и селима.

Share

Ostavite odgovor