);

NA ZAJEČARSKU GITARIJADU ZA DŽ.

Za titulu ovogodišnje „ Gitarijade“, od 5. do 8. avgusta, nadmetaće se 11 bendova

Najstariji letnji festival neafirmisanih rok bendova “ Gitarijada 2010 “ održaće se 5. do 8. avgusta u Zaječaru. Na 44. „ Gitarijadi“ učestvovaće beogradski bendovi „Bolesna štenad“ i „Alhemija“, „Plastik sandej“ iz Niša, novosadski „Pru“, „Megavat“ iz Požarevca, „Šraf“ iz Kosovske Mitrovice, „Stoundilers“ iz Čačka, „As I Fall“ iz Banjaluke, „Šejdi kru“ iz Sremske Mitrovice i zaječarske grupe „Delirijum“ i „Trilogija“.

Takmičare će ocenjivati stručni žiri : Milan Šćepanović, iz grupe „Najt šift“, Kiki Lesendrić iz „Pilota“ i predstavnik TV “Košave”.

U revijalnom delu do 8. avgusta publici će se, na prostoru između gradskog bazena i stadiona, predstaviti prošlogodišnji pobednici publike, zaječarski sastavi „Brejn demidž“ i P.L.O.D, Lens Lopez, „Psihomodo pop“, „Van Gog“, „Overdrajv“, „Dark oušn“ iz Sombora ( pobednik prošlogodišnje „Gitarijade“ ).

Očekuje se dolazak najmanje 1.000 motorista iz Srbije, Austrije, Slovenije, Nemačke, Makedonije i Bugarske. Za goste rok kampa biće obezbeđen besplatan smeštaj, po jedan obrok i piće. Bajkerima sleduje ručak i piće, ali će kamp, po propisu njihove asocijacije, plaćati 400 dinara po motoru.


Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !