);
Breaking News

BUDIMIR MILUTINOVIĆ DESNA RUKA SPASKOVSKOM

Kadar SPS-a, predsednik Okružnog odbora ove partije i do ne tako davno, u vreme vlasti Pokreta „Živim za Krajinu, živim za Bor“, v.d. direktor JP ŠRIF, Budimir Milutinović, postao je zemenik ( ili pomoćnik ) generalnog direktora RTB Bor. Ima još nekih važnih promena u kombinatu bakra.

B. Milutinović
B.Spaskovski
B. Todorović
S. Mustecić

Politikolg Budimir Milutinović, do ne tako davno direktor ŠRIF-a i funkcioner u SPS-u, nezvanično saznajemo, postao je zamenik ( ili pomoćnik) generalnog direktora RTB-a Bor Blagoja Spaskovskog. Prema nekim nepotvrđenim vestima, on će Spaskovskom pomagati u izuzetno važnoj oblasti informisanja i saradnji sa javnošću. Tu su još neki poslovi koje je ranije obavljao dr Stojan Mitrović. Kako će se Milutinović snaći na tom mestu, ostaje da se vidi, ali je isto tako znano da je slične poslove svojevremeno obavljao u tadašnjem Institutu za bakar.

Iako se zvanično ne saopštava, u Boru je svima poznato da mr Milan Dejanovski više nije na kormilu Topionice i rafinacije bakra. Na toj važnoj direktorskoj poziciji sada je dipl. inž. Boban Todorović, doskorašnji tehnički direktor Topionice bakra. Na ranijim, čelinm mestima u Rudnicima bakra Bor više nisu ni Jovica Radosavljević i Arso Kljajević. Upravni odbor RBM, na predlog Blagoja Spaskovskog, za novog direktora majdanpečkog rudnika imenovao je dokazanog stručnjaka, dipl. inž. mašinstva Svetomira Mustecića.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !