);
Breaking News

KIŠA „OHLADILA“ BAJKERE

Autor: S.Todorović

Moto klub „Vitez“ iz Knjaževca  četvrtu godinu zaredom organizovao je, poroteklog vikenda, moto skup  „Gurgusovačka kula 2010“. Ljubitelji dvotočkaša i rokenrola družili su se razmenjujući iskustva o žestokim mašinama, kubicima i brzinama. Prvi dan je bio lep, išao je na ruku učesnicima, koji su uživali i u rok – koncertu knjaževačke grupe „Crossroad“ i niške „Revolution“.

I  subota je osvanula sunčana i vedra. Jutarnje druženje, ručak i defile kroz grad u popodnevnim satima bili su prava uvertira za ono što je trebalo da usledi te večeri – rok koncert uz neizbežne striptizete. Na žalost, „provala“ oblaka i obilna kiša nisu dozvolili održavanje koncerta, prvenstveno zbog neadekvatne bine koja nije pružala sigurnost muzičarima i ostalim učesnicima.

Nedelja je bila dan za rastanak za oko 200 motorciklista iz svih gradova Srbije i nekolicine iz inostranstva. Najbrojniji su bili članovi kluba „Trijumf“ iz Zaječara, zatim Borani, Nišlije, Negotinci, „bajkeri“ iz Pirota, Svrljiga, Kragujevca, Kraljeva, Kruševca.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !