);
Breaking News

MUP ĆUTI I ZA RANJAVANJE U ZAJEČARU

Zaječarska policija još se nije oglasila u vezi sa pucnjavom u kafiću „Plus“ u tom gradu kada je policajac D.D., koji nije bio na dužnosti, ranio gosta Aleksandra Marća, piše današnji Blic.

Zbog tog ćutanja u policiji nije poznato kako je došlo do ispaljenja metka koji je pogodio Marića, da li je protiv D.D. podneta krivična prijava, kao i da li je pokrenut postupak protiv grupe mladića koji su prethodno vređali policajca. Marić, koga je metak pogodio u nogu, oporavlja se u bolnici. Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, u noći između petka i subote D.D. je sa trudnom suprugom došao u lokal i zamolio grupu mladića da joj naprave mesto da sedne.

Mladići su, međutim, počeli da ga vređaju. D.D., koji je na odmoru, izvadio je službenu legitimaciju, ali je to iznerviralo jednog momka koji je ustao, skinuo pantalone, pokazao polni organ i opsovao policajca.

U tom trenutku, prema izjavama svedoka sa kojima je „Blic“ razgovarao, policajac je izvadio pištolj. Međutim, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da li je policajac pucao u vazduh pa je metak rikošetirao i pogodio Marića ili se događaj odigrao drugačije. U saopštenju Nezavisnog policijskog sindikata Srbije tvrdi se da je policajca „jedan od gostiju uhvatio rukom za pištolj i izazvao opaljenje metka“.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !