);

OVU VLAST NEMA KO DA KRITIKUJE

Lider radikala Branislav Rankić ne veruje da će nova vlast doneti boljitak, ali će, ipak, otići na iznenada danas u 13 sati zakazani prijem svih dosadašnjih predsednika opštine.

Autor: M.C.

– Aktuelna vlast ostaje bez opozicione kontrole, što nije dobro. Tri sednice opštinske skupštine za tri dana to su pokazale. Došlo je do smene nekih direktora i to ekspresnom brzinom, što aposlutno ne garantuje bolji i kvalitetniji rad. To je samo stranačka podela direktorskih i ostalih mesta. Suštinski se ništa nije promenilo – rekao je na današnjoj konferenciji za medije Srpske radikalne stranke i donedavni predsednik opštine Bor Branislav Rankić podsećajući novinare da se svima u opštinskom parlamentu diriguje iz jednog mesta.- Lično sam ubeđen da se u naredne četiri godine neće uložiti obećanih 200 miliona evra u Bor i da nema ni govora o zapošljavanju 2.000 novih radnika.

Rankić nije imao puno vremena za razgovor sa novinarima, jer je žurio na skup u opštinu, gde je novo rukovodstvo zakazalo okupljanje svih dosadašnjih predsednika opštine.

– Ne znam o čemu je reč. Nosim se mišlju da ne idem, mada nema razloga ni da odbijem taj razgovor ili prijem. Pitanje je da li ću stići na “drugo poluvreme”, ako se ne varam u jedan od borskih hotela – rekao je u opuštenijoj atmosferi lider radikala napominjući da će uskoro biti izabran novi predsednik SRS u Boru, jer je starom istekao mandat.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !