);

U zapaljenom „jugu“ poginuli supružnici iz borskog Brestovca

Mirijana i Radoš Nikolić
Mirijana i Radoš Nikolić

U saobraćajnoj nesreći kod zaječarskog sela Grljan prekjuče su nastradali su supružnici Radoš (54) i Mirjana Nikolić (52), nastavnici muzičke kulture i razredne nastave u OŠ Do tragedije je došlo kada je vozač kombija B. Z. (31) iz Negotina, prešao na suprotnu stranu puta i čeono se sudario sa automobilom koji je nailazio iz pravca Knjaževca. Zbog siline udara, došlo je do eksplozije, i oboje supružnika iz „juga“ kojim je upravljao Radoš su preminuli. Nakon što je požar lokalizovan, pronađena su i njihova ugljenisana tela, piše današnji Blic

B. Z. je zadobio teške telesne povrede jer se u trenutku udesa zapalio i kombi kojim je upravljao, i on je, nakon prve pomoći ukazane u zaječarskom zdravstvenom centru, prebačen u Ćupiju, a potom na VMA u Beogradu, gde se, kako saznajemo, nalazi u kritičnom stanju.
Po rečima Dragana Vlahovića, direktora OŠ „Stanoje Miljković“, nastradali Radoš i Mirjana su se vraćali iz Niša, sa proslave rođendana svoje unuke.

Nikolić je vozio „jugo“ na plin i najverovatnije od siline udarca došlo je do eksplozije. U ovoj školi su proveli tri decenije i ispratili mnoge generacije koje su završavale školovanje. Prosto ne mogu da verujem da se to dogodilo. Uvek ću ih pamtiti kao prave prijatelje i odlične nastavnike. Uvek su bili veseli i raspoloženi i omiljeni i među učenicima i kolegama. Mirjana je čak nekoliko puta bila posebno pohvaljena zbog svog truda i rada sa decom u školi – kaže Vlahović.
Radoš i Mirjana Nikolić sahranjeni su juče u Nišu.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !