);

Pijan izazvao sudar, pa skočio s mosta

Sedamnaestogodišnji D. S. iz borskog sela Zlot skočio je preksinoć s mosta u centru tog sela i zadobio je povrede glave i ramena i zbrinut je u borskoj bolnici,  Piše današnji “ Blic“.

Kako „Blic“ saznaje, D. S. je pre nego što je skočio, učestvovao u svađi dve grupe mladića na žurki u Penzionerskom klubu u centru Zlota. D. S. je pijan izašao iz lokala i seo u automobil, ali je udario u drugo vozilo koje je bilo parkirano u blizini. U trenutku kada su ostali gosti izašli iz lokala, D. S. je izašao iz automobila i potrčao ka mostu. Njegovi drugovi, koji su pošli za njim, uspeli su da ga smire i krenuli s njim nazad u lokal. Međutim, D. S. je uspeo da se istrgne, popeo se na zaštitnu ogradu mosta i skočio u reku. Njegovi prijatelji su ga izvukli iz vode i odvezli u borsku bolnicu.

Pacijent je na prijemno odeljenje dovezen u dva sata posle ponoći. Trenutno je van životne opasnosti, a zbog zadobijenih povreda biće prebačen na odeljenje neurohirurgije. Primljen je u vidno alkoholisanom stanju, ali ćemo podatke koliko je promila alkohola imao u krvi imati nakon što se obavi analiza krvi – kaže dr Vesna Jović iz borske bolnice.

U borskoj policiji kažu da je nakon izvršenog uviđaja utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi koju je izazvao D. S. pričinjena manja materijalna šteta. Protiv njega će zbog izazivanja saobraćajne nezgode biti podneta prijava.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !