);

POKUŠAO DA ZAKOLJE TAKSISTU

Autor: B.F.

Policija je, pre dva dana, uhapsila Boranina Vladimira Ć . (21) zbog sumnje da je pokušao nožem da napadne taksistu Alesandra Jenića (24) kako bi mu oteo dnevni pazar. Taksista je, zahvaljujući srećnim okolnostima, zadobio samo lakše telsne povrede.

– Vozio sam tog čoveka i pre tri dana kada mi je ponudio da kupim ukradeni mobilni telefon. Odbio sam takvu ponudu.U četvrtak, negde oko podne, ponovo je seo u moje vozilo zahtevajući da ga odvezem do starog dela grada- ispričao je novinarima teksista Jenić.

Vladimir Ć.je, tokom vožnje, nakon kraćeg razgovora, od taksiste zatražio novac na zajam. Kada mu je Jenić rekao da nema para, sevnuo je nož. Taksista je, prema sopstvenoj priči, bio priseban. Uhvatio je napadača za ruku i sprečio ga da mu nož zarije u vrat. Došlo je do komrešanja. Napadač je navodno uzeo novac i pokušao da istrači iz automobila.

-Uspeo sam da ga zaustavim. Ipak, isekao me je po ruci. Pustio sam ga, a onda je , zajedno s novcem, istračao iz kola.Počeo je da beži, ali je u tom trenutku stigla policija.Brzo je savladan- podseća Jenić.

Protiv napadača podneta je krivična prijava zbog razbojništva. Određen mu je i dvodnevni pritovor. Od ranije je poznat policiji.

Aleksandar Jenić ispred svog taksija
Aleksandar Jenić ispred svog taksija
Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !