);

BRANKO RUŽIĆ U KNJAŽEVCU: IDEJE ĆE PODMLADITI SPS

SPS KNJAŽEVCA OBELEŽIO 20 GODINA RADA

Autor: B.F.

SPS Knjaževca je juče, intoniranjem državne himne, započeo svečanost povodom 20 godina rada i postojanja. Svečanost  je otvorio Darko Živković, predsednik Opštinskog odbora SPS i predsednik Skupštuine opštine Knjaževac pozdravljajući goste iz opštinskih odbora Zaječara, Bolejvca, Sokobanje, Bora, predstavnike drugih partija, udruženja, ustanova i institucija.

Ispred Opštinskog odbora DS-a, skupu se obratio predsednika DS i predsednik opštine Knjaževac Mladen Radosavljević.

Govoreći o razvoju i zadacima SPS, Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora te partijre naglasio je da će se ova politička opcija i ubuduće zalagati za ljudska prava, stabilnu državu, sigurnost nacionalnih manjina i pravednu socijalnu politiku. Na predstojećem kongresu, 11.decembra, inoviraće se program, dok je će podmlađivanje partijre biti izraženo u idejama, a ne u godinama.

-Budućnost ne možemo graditi isključivo na prošlosti. Ne smemo stvarati kapitaliste koji će eksploatisati radnike. Stvorićemo radni i socijalni ambijent kakav je recimo u Nemačkoj ili Francuskoj. To je naš ideal. Ova Vlada će izdržati do kraja mandata, a buduća biće Vlada kontinuiteta. Jer, socijalno pravedna i ekonomski razvijena Srbija zajednički je ideal svih nas-rekao je Ružić.

Osnivačima knjaževačkog SPS-a podeljene su zahvalnice.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !