);

PREKINUTA UTAKMICA ITALIJA-SRBIJA

Fudbalska utakmica izmedju reprezentacija Italije i Srbije, u okviru C grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope, prekinuta je nakon samo nekoliko minuta igre zbog nasilničkog ponašanja navijača iz Srbije, objavila je večeras „SrbijaNet“.

Huligani su ubacivali baklje i dimne borbe u teren, pa je škotski sudija Krejg Tomson odlučio da prekine susret i igrače pošalje u svlačionicu.
Početak utakmice kasnio je punih 35 minuta zbog divljanja navijača iz Srbije.
Uoči intoniranja himni huligani su ubacivali baklje, dimne bombe i razne predmete na teren stadiona „Luidji Feraris“, pa je škotski sudija Krejg Tomson odlučio da igrače oba državna tima vrati u svlačionicu.
Uoči utakmice grupa navijača iz Srbije napala je reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića kada je autobus sa našim igračima krenuo prema stadionu. Tom prilikom sprečen je ozbiljniji incident, ali je Stojković odbio da brani na večerašnjem meču, pa će njegovo mesto u državnom timu zauzeti Željko Brkić.
Ekipe su započele utakmicu u sledećim sastavima:
Italija: Vivijano, Zambrota, Bonući, Kjelini, Krišito, Mauri, Palombo, Pirlo, Markizio, Kasano, Pacini.
Srbija: Brkić, Ivanović, Subotić, Rajković, Luković, Stanković, Kuzmanović, Kačar, Krasić, Tošić, Mrdja.

Share

One thought on “PREKINUTA UTAKMICA ITALIJA-SRBIJA”

  1. Срамота ме је, ни кривог ни дужног, што сам Србин…мој 16-годишњи син ми каже да ће, чим заврши неке школе, отићи што даље…не из Србије, него са Балкана – И ТРЕБА!!!

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !