);

У КЊАЖЕВЦУ БЕЗ ПРОМЕНЕ ВЛАСТИ

Аутор: М.Ц. С.Т.

Иако је последња седница СО прекинута због непостојања одборничке већине ( 20 :20), Душан Петровић, заменик председника ДС-а  верује да неће доћи до промена

Србија се труди да од 1804. године постане модерно друштво. Није нам, кроз историју , ишло баш глатко, али фали нам још само мало и да  дођемо до циља – још једног мандата у власти. То ће се догодити на редовним парламентарним изборима 2012. године. Јер, 85 одсто грађана жели да уђе у Европску унију, и то је глвана подршка коју очекујемо у изборној години. Реч је о социолошком моменту, који је и валидан и стабилан и то захваљујући консензусу који постоји у данашњој Србији. Постоји политичка стабилност – рекао је Душан Петровић., заменик председника Демократске странке Србије на синоћнем обележавању 20 година од постојања ове политичке опције додајући да је сигуран да у Књажевцу остаје на власти иста коалиција странака ( СПС-ДС-СНС-ДСС).

Новоснована Одоброничка група Удружених региона Србије  и ЛДП , иако имају исти број одборника као и владајућа коалција, након жустрог страта у освајању лакланог парламента, пре три недље, сада се са неистомишљеницима „обрачунава“  у мирнијој атмосфери.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !