);

VRAĆEN „POZAJMLJENI“ VAGON IZ PARKA-MUZEJA

Autor: M.C.

Topionički vagon, nestao pre nekoliko dana iz borskog Parka-muzeja, vraćen je na isto mesto gde je i postavljen pre deset godina. Vagon su dovezli i postavili radnici Topionice i rafinacije bakra i tako je stavljena tačka na ovaj slučaj.

-Vagon je dovezao direktor teretnog transporta Topionice i rafinacije Nikola Jovanović, mada on nije učestvovao u „pozajmljivanju“ ili, kako smo prijavili policiji, krađi. Doduše, nije to isti vagon-eksponat koji je bio u Parku, ali se ne razlikuje, sem u godini proizvodnje, od prvobitnog. Važno je da Muzej nije ostao bez takvog eksponata- kažu u muzeju rudarstva i metalurgije.

Sporni vagon je, kako se ispostavilo nakon policijske istrage,  nestao iz parka-muzeja nesmotrenošću Merketing službe RTB-a Bor.

Share

One thought on “VRAĆEN „POZAJMLJENI“ VAGON IZ PARKA-MUZEJA”

  1. Vrlo interesantno da se nesto tako pozajmi i to iz parka u kome je svetlo celu noc, pa jos da bude i nesreca veća pozajmili iz RTB-a kome treba jedan takav vagonet pa vrate neki drugi koji nema veze sa onim predhodnim osim po godini proizvodnje. Pitam se gde će jedan dan onaj DART da završi i kod koga!

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !