);

РУКОМЕТ: БОРСКИ МОМЦИ САВЛАДАЛИ УЖИЧАНЕ

У заосталој утакмици 5. кола Друге рукометне лиге југ за мушкарце Борани су савладали госте из Ужица 31:27 (16:14)

Аутор : Т. Дроњак

Фото : М. Јоновић

ЈУ Спортски центар Бор, гледалаца 100, судије: Иван Стоиљковић – Александар Петковић (Лесковац), делегат: Оливер Јовановски (Јагодина) ,седмерци: Бор2 2(1), Ужице 3 (2), искључења: Бор2 24 минута, Ужице 12 минута.

БОР: Вукмировић (2 одбране, 1 седмерац), Кичић 1, Кастратовић 6, Владић, Мијалковић 3, Ристић 6 (1), Радосављевић 1, Јоновић 4, Ђуровић, Лхотка, Павловић, Драгојић 5, Петровић (9 одбрана).

УЖИЦЕ: Јоветић 7, Вељовић 3, Давидовић 4, Новаковић 2, Тенић (6 одбрана, 1 седмерац), Веселиновић 3, Дураковић 7 (2), Бојанић 1, Достанић (3 одбране)

Играч утакмице: Дејан Ристић (Бор).

Имали су Борани у 15. минуту предност од осам голова, а онда су се опустили, дозволили гостима из Ужица да се разиграју и до самог краја смање разлику на само два гола. Ипак, и поред тога што су скоро половину утакмице играли са играчем мање, домаћини нису пропустили прилику да укњиже нова два бода у првенственој трци.

– Добро смо ушли у утакмицу, али онда су момци пали и без превеликог мотива дозволили да у једном тренутку размишљамо о коначном исходу. Ипак су се до краја вратили у ритам, а ово нам је добра поука за следећи пут да сваки минут играмо као да је први – утисак је тренера Славољубa Стевановићa.

Share

One thought on “РУКОМЕТ: БОРСКИ МОМЦИ САВЛАДАЛИ УЖИЧАНЕ”

  1. делегат: Оливер Јовановски (Ниш) – Није Ниш, већ Јагодина.

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !