);

Dr ZLATA MARKOVIĆ: SNS JE KONSTRUKTIVNA OPOZICIJA

Autor: M.C.

Foto: D.P.

SNS je konstruktivna opozicija. Nećemo da se bavimo kritizerstvom, ali hoćemo da ukazujemo na zloupotrebe i nezakonite radnje. Ne želimo , kao što se ranije događalo, cirkuske predstave u Skupštini opštine. Na primer, na izborima za savete mesnih zajednica u selu Zlot bilo je puno neregilatrnosti. Protiv smo nenamenskog trošenja prara iz opštinske kase i javnih preduzeća. Zato ćemo zahtevati odgovrnost i podnošenje računa- rekla je  na današnjoj konferenciji za medije dr Zlata Marković, povernik SNS za opštinu Bor.

Novinari su pitali da li je SNS upoznat o iznuđenoj odluci za kredit od 300 miliona dinara JP za stamebene usluge, jer je Upravni odbor tog preduzeća imao različite stavove

– Postoji zapisnik sa sednice Upravnog odbora i ko želi može da ga dobije od nas. O detaljima bi trebalo javnost da obavesti predsednik Odbora, Dejan Ivašković. Novac je uzet za potrebe Toplane i bilo je protivnika takve odluke, ali se sve promenilo kada su na sednicu došli uticajni ljudi- rekla je dr Marković.

Na pitanje novinara da li je SNS stvarna opozicija u Skupštini opštine i  da li se priklanja vladajućem G-17 i DS, dr Marković je odgovorila da se njena partija po mnogim pitanjima ne slaže sa vladajućom kolacijom, ali da nije protiv zalaganja za uređenje grada i brzo rešavanje komunalnih nedaća.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !