);
Breaking News

ЕВРОПСКО ОБРАЗОВАЊЕ У БОР-У

Бор, 18.12.2010.

У оквиру Програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача, стручних сарадника и директора за школску 2010/2011. данас је  реализован програм бр.173 из каталога Министарства образовања под стручним руководством координатора и аутора Мр Звонка Дамњановића и Драгана Ранђеловића под називом:  ПРИМЕНА ИНФОРМАТИЧКО-КОМУНИКАЦИОНИХ ТЕХНОЛОГИЈА У РЕАЛИЗАЦИЈИ ЕКОЛОШКЕ ЕДУКАЦИЈЕ КРОЗ ОБРАДУ ТЕМА ЗНАЧАЈНИХ ЕКОЛОШКИХ ДАТУМА

Семинар је организован у ОШ Душан Радовић  за 20 полазника и то учитеља, наставника и професора борских основних и средњих школа у организацији Компјутер центра Бор, 17 и 18.12.2010.  а под покровитељством Друштва за образовање одраслих из Београда и Кошаркашког клуба Баскет Бор.

Обуку је посетила и висока делегација Немачког института за образовање одраслих на челу са Dr. Roland Schwartz, директор ДВВ Интернационал из Бона са својим сарадницима за регију Балкана из Сарајева и директором канцеларије за Србију и председником друштва за образовање одраслих Др. Катарина Поповић

ДВВ у Немачкој  обухвата око хиљаду центара за образовање одраслих. Овај Институт за међународну сарадњу, са седиштем у Бону у Немачкој, подржава образовање одраслих широм света.

Циљ посете је размена искустава и јачање сарадње у реализацији будућих пројеката образовања и иновације знања одраслих Друштва младих истраживача, Групе 55 и Компјутер центра Бор.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama